top_banner

Waar is Xylitol te koop?


Xylitol is onder andere te vinden in kauwgoms (te koop in de supermarkt), in syrups en als zoetstof. Een goede suikervervanger met Xylitol is de uit Amerika afkomstige Ideal zoetstof.

Ideal is een zoetstof met enkel voordelen; Een lekkere smaak, zonder nare nasmaak, nauwelijks calorieŽn en netto koolhydraten, te gebruiken in koude ťn warme dranken, hittebestendig en goed voor het gebit!

Ideal zoetstof is in zakjes en granulaat via de volgende link te koop: http://www.dieetwebshop.nl


Xylitol bestellen?


Ideal_350ctDispcrUse

Als grootste online verkooppunt gespecialiseerd in koolhydraatarme voedingsmiddelen verkopen wij sinds 2010 suikervervangers met Xylitol. Wij bieden zowel Ideal aan, alsmede een pure Xylitol versie. Aan de laatste zijn geen vulstoffen of andere zoetstoffen toegevoegd. U vindt dit product onder de naam Global Smart Sweet Xylitol Poeder. Ook bieden wij in onze webwinkel een pepermunt en diverse syrups op basis van Xylitol aan. Profiteer ook van de voordelen van Xylitol zoetstof en bestel deze suikervervanger nu online via onze webshop.

www.zoetstof-xylitol.nl is een initiatief van Dieet Support Nederland.

Sinds 2003 is onze organisatie gespecialiseerd in informatie over koolhydraatarme diŽten, koolhydraatarme leefwijzen en informatie en de verkoop van koolhydraatarme producten. Meer informatie over koolhydraatarm afvallen kunt u vinden op:

www.atkinsdieet.nl
www.hetsouthbeachdieet.nl
www.proteine-dieet.nl
www.shiratakinoodles.nl
www.dreamfieldspasta.nl
www.ggbrancrispbread.nl

Contactinformatie:
Dieet Support Nederland
Logistiekweg 20-07
7007 CJ DoetinchemAbonneer u op de Nieuwsbrief van Dieet Support NL


Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en de meest recente aanbiedingen van onze Dieet Webshop in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor onze Nieuwsbrief. Uw mailadres zal alleen voor deze nieuwsbrief gebruikt worden en elke nieuwsbrief bevat een link om u uit te schrijven!

*  Uw voorkeur voor het formaat van de nieuwsbrief:
*  Uw achternaam:
*  Uw e-mailadres:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

Disclaimer: De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Dieet Support Nederland op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dieet Support Nederland kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Dieet Support Nederland is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De site is zorgvuldig opgesteld volgens de richtlijnen van Low Carb dieten. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van Dieet Support Nederland kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.